2021.07.13. 1.
Tájékoztatjuk Internet előfizetőinket, hogy az optikai gerinchálózati összeköttetés kábeleinek megrongálása miatt a szolgáltatás 2021. június 13. 22:00 óra és 22:30 perc között csak részlegesen volt elérhető. A szolgáltatás ideiglenes helyreállítása tartalék összeköttetésen keresztül megtörtént, azonban a teljes helyreállítás a hajnali órákra várható. A kijavított szakasz ismételt üzembehelyezése néhány perces sebesség lassulást, esetleg kimaradást és a TV szolgáltatásban vételromlást, a kép és a hang átmeneti akadását, kockásodását okozhatja.
Köszönjük türelmét!
PickUp Kft.
 
2021.07.13. 2.
Tájékoztatjuk Pilismarót, Dömös, Kesztölc, Táp, Győrasszonyfa, Tarjánpuszta, Pázmándfalu és Fenyőfő települések területén az Internet, TV és Telefon szolgáltatások Előfizetőit, hogy az optikai gerinchálózati összeköttetés kábeleinek megrongálása miatt a szolgáltatás 2021. június 13. 22:00 órától a hibaelhárítás ideje alatt, előre láthatóan 4 óra időtartamra szünetel. A kimaradás előre nem tervezett hibaelhárítás elvégzése okozza.
A szolgáltatás várhatóan a hajnali órákra helyreállításra kerül.
Amennyiben azt tapasztalja, hogy a kimaradást követően az előfizetett szolgáltatásai csak részben álltak helyre, kérjük a szolgáltatások igénybevételét biztosító berendezéseit (modem, router, set-top-box, TV vevőkészülék, számítógép, stb.) szíveskedjék újraindítani az elektromos hálózatból való le- majd visszacsatlakoztatással.
Köszönjük türelmét!
PickUp Kft.

Médiapartnereink:

Körzeti televízió